Skip to content

Usluge

Obrada betonskog željeza

Nudimo jedinstvene usluge specijalizirane za betonsko željezo i armature, od nabave visoko kvalitetnog željeza, izradu i ugradnju armature; obradu betonskog željeza prema nacrtu i zahtjevu naručitelja; armiranje potrebnih elemenata.

Na našim visokosofisticiranim i prilagođenim strojevima radimo rezanje i savijanje betonskog željeza prema nacrtu. Stroj prilagođavamo za izradu standardnih i posebnih vilica, mreža i distancera.
Obrađujemo betonsko željezo profila fi8 do fi36.

Svi se proizvodi pakiraju i označavaju na način kako bi se osigurala jednostavna dostava i identifikacija proizvoda, čime ubrzavamo proces nabave i isporuke. Kvaliteta željeza koje nabavljamo iz EU, uz stručnu obradu i skladištenje, osigurava sigurnost samih proizvoda i njihovu čvrstoću i nepromijenjen oblik sve do konačne upotrebe i ugradnje.

Kvaliteta materijala, stručnost i vrhunska tehnologija jamče sigurnog i pouzdanog partnera u svim projektima, koje smo osigurali sa svojim odnosom prema radu s velikim građevinskim partnerima u Hrvatskoj i Austriji. Preciznu izradu, dostavu na vrijeme i stručan pristup radu dokazali smo kroz niz projekata, te stekli niz partnera i referenci.

BELJO Profili - Baucert_certifikat

Naša tvrtka je certificirana od strane austrijskog certifikacijskog tijela za građevinske proizvode – BauCert Steiermark, s ÖA Certifikatom o sukladnosti, priznatim u EU za CE oznaku građevinskih proizvoda.
Popis ÖA građevinskog materijala izdaje Austrijski institut za građevinsku tehnologiju (OIB) kao propis, i certifikat je dokaz o upotrebljivosti potreban u Austriji za građevinske proizvode.