Skip to content

Proizvodi

Betonsko željezo - šipke

Proizvod od čelika pogodan za armiranje betona, s kružnim ili kružnim poprečnim presjekom. Postavlja se u betonske stupove kako bi se ojačala konstrukcija i izbjegla deformacija betona.

Armaturna šipka ČBR / L=6m

Armaturne mreže

Obostrano nosive Q mreže, kod kojih su nosive i uzdužne i poprečne žice međusobno položene u obliku kvadrata. Međusobno su ukrštene pod pravim kutom i spojene elektrootpornim zavarivanjem. Bez obzira na način utovara, transporta i istovara, ne može doći do pucanja vara. Armaturne mreže se koriste kao finalni proizvod za armiranje betonskih konstrukcija.

Armaturna mreža Q

Vilice za armaturu

Vilice za armiranje betona povećava njegovu nosivost na zatezanje i postavljaju se u zonama zatezanja betonskih elemenata.

Armaturna vilica fi 8 mm

Distanceri / podmetači

Distanceri raznih oblika i materijala se koriste za osiguranje zaštitnog betonskog sloja. Najčešći materijali za proizvodnju distancera su plastika i slični materijali, beton i čelik.

PVC podmetači

Distanceri / jahači

Koriste se za veću nosivost i stabilnost, te za osiguranje razmaka između dvije zone armature, na način da osiguravaju točan razmak između dvije zone i zadržavaju ih na njihovim pozicijama za vrijeme montaže i betoniranja.
Visina : od 6 do 20 cm